Despre noi

Sănătatea pe care ți-o poți permite!

Padina Druggist looking at jar with drugs, medicines for customers in drugstore pharmacy at cash point

30+ Ani de experiență

FARMACIA FARM ALEX - Padina, Rusetu, Satul Lunca

Despre noi

FARM ALEX este una dintre primele farmacii particulare înființate în zona rurală a județului Buzău după anul 1990. Pacienții noștri sunt situați preponderent în comunele Padina, Rușețu și satul Lunca,municipiul Buzau,dar si in zone limitrofe judetului,in special in sate apartinand judetului Braila.
Misiunea noastră este aceea de a contribui prin abnegație și profesionalism la creșterea calității vieții și de a veghea ca sănătatea, bunul cel mai de preț al fiecăruia dintre noi să fie apărat.
Valorile noastre sunt bazate pe respectarea standardelor etice ale meseriei noastre, respectarea tuturor clienților indiferent de zona în care locuiesc, practicarea unor prețuri cât mai accesibile pentru toți clienții / pacienții noștri și nu în ultimul rând respectarea legislației.
Viziunea noastră pentru o viață cât mai sănătoasă este legată de pregătirea profesională continuă astfel încât să fim în pas cu cerințele UE privind siguranța medicamentului. Astfel am implementat sistemul de verificare prin scanare a fiecărei cutii sau flacon pentru a elimina posibilitatea eliberării unor produse contrafăcute și pe de altă parte încurajăm pacienții să raporteze reacțiile adverse ale medicamentelor al căror beneficiu este cu atât mai mare cu cât scade nivelul riscului administrării acestora.

Farmaciile FARM ALEX fac parte din grupul ETHICA

ETHICA este grupul farmaciilor independente reunite la nivel national. ETHICA a fost creata pentru voi toti! ETHICA este locul unde farmacisti cu experienta vin în întâmpinarea voastra cu sfaturi competente care va vor ajuta sa va imbunatatiti starea de sanatate! ETHICA este locul în care nu facem promisiuni si nici propuneri, pentru ca în farmaciile noastre nu se încurajeaza consumul de medicamente, iar preturile practicate sunt corecte si transparente!

In ETHICA sunt farmacii care va cunosc nevoile, posibilitatile si asteptarile!