Servicii

Sănătatea pe care ți-o poți permite!

Servicii

30+ Ani de experiență

FARMACIA FARM ALEX

Serviciile noastre

De-a lungul timpului ne-am diversificat gama de servicii pe care le oferim pacienților.

Eliberăm medicamente gratuite și compensate pentru care aveți opțiunea de a achita cu carduri bancare.

Atenție! Prescripțiile medicale sunt valabile 48 de ore de la data prescrierii, în cazul afecțiunilor acute și subacute și 30 de zile în situația afecțiunilor cronice.

Consilierea este o etapă obligatorie prin care ne asigurăm că medicamentele sunt administrate corect și ne documentăm permanent pentru a vă sta la îndemână cu răspunsuri corecte la întrebările voastre.

Pe langă eliberarea medicamentelor și a celorlalte produse farmaceutice, cosmetice, de îngrijire și înfrumusețare ne-am specializat în acordarea unor servicii de prevenție și control al sănătații. Vă putem măsura temperatura, tensiunea arterială, greutatea, saturația oxigenului, pulsul, indicele de perfuzie, valoarea glicemiei în situații de urgențe medicale, putem diagnostica tipul de ten, vă putem face o măsurare a densității osoase (osteodensitometrie) cu ajutorul aparatului Sonost 2000, ce utilizează ultrasunetele. În curând vom face și o testare de rutină a stării de sănătate a plămânilor utilizând un spirometru. Dispozitivele și aparatele utilizate sunt certificate astfel că valorile indicate sunt corecte.

Utilizăm aplicații informatice și pentru telefon care ne ajută să verificăm rapid starea de sănătate. Și vă îndemnăm să nu ezitați și să ne contactați pentru orice suspiciune de boală. Vă putem ajuta nu doar cu sfaturi, ci și indicații cu privire la contactarea medicilor, adrese, numere de telefon pentru programare, programul de consultații.

Nu în ultimul rând, farmaciile noastre vă asigură și loc de parcare în situațiile în care vă deplasați cu mașinile personale.